Art

Guadalupe Pineda – Historia De Un Amor

Ya no estas mas a mi lado corazón En el alma sólo tengo soledad Y si ya no puedo verte Por qué Dios me hizo quererte Para hacerme sufrir mas Siempre fuiste la razón de mi existir Adorarte para mi fue religión En tus brasos yo encontraba El amor que …

Read More »

Alba Mhilli -Mbrëmje gala!

Sonte,kur vetmia krahët ka shtrirë e mbi shpirtin tim po pushon,unë vendosa të të rikrijoj. Mbylla sytë dhe ja tek të shoh që shkujdesur me një fustan të kuq,bisedon Mbrëmje gala! Buzëqesh me një vendosmëri vrastare e duart si valë liqeni lëvizin. Ngadalë… Diku kam lexuar se shpirti thuret,me yje! …

Read More »

Charles Aznavour – La Boheme

La Bohème, la Bohème, Ca voulait dire, on est heureux, La Bohème, la Bohème, Nous ne mangions, Qu’un jour sur deux. Dans les cafés voisins, Nous étions quelques uns, Qui attendions la gloire, Et bien que miséreux, Avec le ventre creux, Nous ne cessions d’y croire, Et quand quelques bistrots, …

Read More »

Juan Ramón Jiménez -MBI URËN E DASHURISË

Mbi urën e dashurisë, gur i vjetër mbi shkëmbinj të lartë – takim i përjetshëm, mbrëmje e kuqe -, po vij së bashku me zemrën time: – Nusja ime e vetme është uji që rrjedh përherë dhe nuk gënjen, që rrjedh përherë e nuk hesht, që rrjedh përherë e nuk …

Read More »

Loreena McKennitt – Caravanserai

This glancing life is like a morning star A setting sun, or rolling waves at sea A gentle breeze or lightning in a storm A dancing dream of all eternity The sand was shimmering in the morning light And dancing off the dunes so far away The night held music …

Read More »

Bilal Xhaferri – Rosat

Në muzg të mbrëmjes rosat ndjellin njëra – tjetrën dhe zbresin buzës së lumit së bashku me rrjedhën, te bërylet e ledhinave, nën livadhet e gjelbër, ku zbardhëllejnë në muzg mu si kokrrat breshër. O, sa ngjyra të bukura kanë puplat e rosave! Të duket sikur era i ka mbuluar …

Read More »

Mario – Let Me Love You

Mm Mm Yeah Mm Yeah, yeah, yeah Mm Uh Yeah Mm Yeah, yeah Baby I just don’t get it Do you enjoy being hurt? I know you smelled the perfume, The make-up on his shirt You don’t believe his stories You know that they’re all lies Bad as you are, …

Read More »

Nicki Minaj – Chun-Li

Ay yo Look like I’m goin’ for a swim Dunked on ’em, now I’m swingin’ off the rim Bitch ain’t comin’ off the bench While I’m comin’ off the court full drenched Here go some haterade, get your thirst quenched Style’d on ’em in this Burberry trench This birds copy …

Read More »

Modern Talking – Cheri Cheri Lady

Oh I cannot explain Every time it’s the same Oh I feel that it’s real Take my heart I’ve been lonely too long Oh I can’t be so strong Take a chance for romance Take my heart I need you so There’s no time I’ll ever go Cheri Cheri Lady …

Read More »