Fotogaleri

Misteri i Fshatit të Xhuxhave në Kinë

Fshatrat janë vendi i relaksit për shumë prej nesh. Por ka disa gojëdhëna mbi fshatra të çuditshëm në Kinë. Thuhet se në një fshat të largët , aty ku shumë shkencëtarë dhe ekspertë janë jashtëzakonisht të interesuar për banorët e një fshati që quhet Yangsi, i cili ndodhet në Provincën …

Read More »

Albert Camus

Basically, at the very bottom of life, which seduces us all, there is only absurdity, and more absurdity. And maybe that’s what gives us our joy for living, because the only thing that can defeat absurdity is lucidity.

Read More »

Swami Vivekananda

“Merrni një ide dhe bëjeni atë idenë e jetës suaj! Mendoni për atë, ëndërroni për këtë, jetoni në atë ide! Lëreni trurin, muskujt, nervat, çdo pjesë e trupit tuaj të mbushur me atë ide dhe lini çdo ide të tjera vetëm. Kjo është rruga drejt suksesit “. Swami Vivekananda

Read More »

Denzel Washington

    “Success? I don’t know what that word means. I’m happy. But success, that goes back to what in somebody’s eyes success means. For me, success is inner peace. That’s a good day for me.” — Denzel Washington

Read More »

Kthim në të kaluarën,foto që kanë bërë histori

Mississippi 1955 dy të rinj Afrikanë varen brutalisht. Arsyeja?Kishin flirtuar me një grua të bardhë Debati i parë Presidencial midis John F.Kennedy dhe Richard Nixon në 1960 Simone Askew ,Afro-Amerikania e parë cila në moshen 21 vjece u emerua kapitene në ushtrine Ajrore Luftarake Në një studio Televizioni në Toronto,gjatë …

Read More »