Meshkuj

West Side Family – Komshia (Official Video HD)

Fole me të t’om fole fole me të t’at Xhiku është këtu poshtë zemër hajde ti me vrap Hajde ti me vrap jo mos hajde ti me hap Mos i vish sot t’gjitha, zbrit e mos e zgjat Vishu me t’ngushta vishu vishu me t’gjona Rrimë deri vonë sot në …

Read More »

16 truke për të lehtësuar jetën tuaj të përditshme

E dinit që pasta e dhëmbëve nuk është e destinuar vetëm për dhëmbët?  Përbërja e saj dhe aftësitë e saj për të pastruar, bëjnë të mundur të pastroni shumë gjëra në shtëpi. Ja ku janë disa mënyra gjeniale për ta përdorur, por që s’do ju kishte shkuar mendja kurrë : …

Read More »