Shëndet

Self-Confidence by Dr. Ivan Joseph

A great speech who taught us how to love ourselves. How we have to stand more about us. Im the captain of my ship and the master of my fate. This is the moto of Dr.Ivan Joseph. An amazing recognition of beauty in us. So believe more,judge less stay focus …

Read More »

“Lufta e inteligjencës” gjen zgjidhjen për diabetikët

Steve Jobs para se të vdiste ka lënë një sërë projektesh të ideuara e disa të tjera të sapo filluara. Një ndër këto projekte ishte edhe matja e nivelit të sheqerit ne gjak në mënyrë të vazhdueshme vetëm duke mbajtur në dorë një orë Apple. Shumë kompani të tjera kanë …

Read More »

Ja 7 mënyra sesi të nxirrni toksinat nga trupi.

Ja 7 mënyra të mrekullueshme dhe origjinale. 1.Hidratimi është elementi kyc për të hequr toksinat, shalqiri mente dhe limoni sëbashku funksionojnë si një pije e shkëlqyer për të stimuluar të gjitha mbetjet toksike dhe kështu duke bërë që organizmi të funksionojë shumë herë më mirë. 2.Uji i arrës së Kokosit,lëngu …

Read More »

Diabeti – Sëmundja që vret në qetësi

Diabeti është një sëmundje e cila përkufizohet si aftësia qëë ka trupi për të prodhuar apo për t’iu përgjigjur hormonit insulinë në kohën kur ky hormon është dëmtuar, duke bërë që metabolizmi I karbohidrateve  dhe nivelet e larta të glukozës në gjak të mos jenë në nivele normale. Lloji I …

Read More »

Tashmë lajme të mira për sulmet e astmës

  Shkencëtarët  aktualisht janë duke përpunuar në laborator qelizat imune njerëzore pasi kanë zbuluar çelësin që “fik”  përgjigjen inflamatore të trupit që ndikon në sulmet e astmës dhe shtërngimin e mushkërive. “Çelësi” përbëhet nga proteinat rregullatore që kontrollojnë një shteg sinjalizues imunitar në qeliza.

Read More »

Rikthimi i shikimit për të verbërit

Kirurgët kanë kryer një operacion kirurgjikal në një pacient me okluzion retinal në venë duke përdorur një robot. Pacienti është operuar nga një robot kirurg syri,i cili ka përdorur gjilpërën prej 0,03 milimetër për injektimin e një ilaçi tromboembolik në venën retinal e pacientit. Ky operacion është i pari i …

Read More »