Shqiptar

Superliga Shqiptare,ja renditja dhe ndeshjet e ardhshme

Date Event Result 2017-04-15 16:00 KF Tirana – KF Laçi 2017-04-15 16:00 Luftetari Gjirokaster – Flamurtari Vlorë 2017-04-15 16:00 Skënderbeu Korçë – Korabi Peshkopi 2017-04-15 16:00 Teuta Durrës – FK Kukësi 2017-04-15 16:00 Vllaznia Shkodër – KF Partizani Tirana  Next round Date Event Result 2017-04-22 16:00 FK Kukësi – KF …

Read More »