Lulja “Skelet”

Lulja “Skelet” është një ndër lulet më të bukura dhe interesante. Në pamje të parë kjo lule është e bardhë dhe shumë normale por cudia më e madhe ndodh kur bie shi…

Pikat e shiut i bëjnë petalet transparente dhe nëpër të duken skeletet e petaleve dhe japin një spektakël madhështor.

Emri i saj është Diphylleia Grayi dhe rritet në Azi si edhe në Amerikën e Veriut. Sapo shiu pushon Diphylleia rikthen ngjyrën e saj të bardhë.

Ju ftojmë të ndiqni videon për të shijuar magjinë dhe spektaklin që ofron kjo lule!

Leave a Reply