Featured Video Play Icon

Nuk e keni idenë si të keni vetulla perfekte? Ja mënyra natyrale sesi ti keni ato në mënyrë të shkëlqyer!

Nuk e keni idenë si të keni vetulla perfekte?
Ja mënyra natyrale sesi ti keni ato në mënyrë të shkëlqyer.
Që nga forma deri tek konturimi i tyre.

Ky tutorial do ju mësojë furçat e duhura dhe lapsin e duhur për çdo lloj vetulle.
Enjoy 😊