Sony a7S III, mbërrijnë detajet e para

Sony a7S III do të prezantohet për publikun në muajin Shtator 2018.

Ja disa nga specifikimet teknike që mendohet se do të ketë ky apparat fotografikk:

  • Procesori i imazhit 6K dhe codec për të maksimizuar përdorimin e sensorit CMOS me kapacitet 24MP.
  • Rezolucioni i kinemasë 4K (4096 x 2160) njësoj si GH5
  • S-LOG dhe shikimi i fotove do të jenë paska ndryshe në këtrë model, si edhe do të ndryshojë kurba e re HDR TV 10bit codec njësoj si tek GH5
  • Baterinë më të madhe dhe më eficente si edhe sensor më efikas të LSI
  • Pozicionim më i mirë për butonin e videos.